Shop
Info & Palvelu
Asiakastili
Asiakaspalvelu: +49 (0) 4221 97302 331

Tietosuojaseloste

1. Käsittelyvastaavan ja yrityksen tietosuojavastaavan nimi ja yhteystiedot

Nämä tietosuojatiedot koskevat tietojen käsittelyä seuraavan toimesta:

Vastuunalainen: Legler OHG small foot company, Achimer Straße 7, 27755 Delmenhorst

Sähköposti: info@legler-online.com, Puhelin: +49 (0) 4221/97302/11.11

Toimitusjohtaja André Eichinger in edustamana,

yrityksen tietosuojavaltuutettu Lars Rolwes on tavoitettavissa yllä ilmoitetussa osoitteessa, c/o  Herrn Rolwes, tai osoitteessa datenschutz@legler-online.com.

2. Mitä henkilötietoja ja minkä tyypin henkilötietoja kerätään ja tallennetaan sekä niiden käyttötarkoitus

a) Verkkosivuilla vierailun yhteydessä

Vieraillessasi verkkosivuillamme www.legler-online.com lähettää loppulaitteellasi käytettävä selain verkkosivujemme palvelimelle automaattisesti tietoja. Nämä tiedot tallennetaan tilapäisesti nk. lokitiedostoon. Ilman toimia puoleltasi kerätään seuraavat tiedot, jotka tallennetaan automaattiseen poistoon saakka:

  • Pyytävän tietokoneen IP-osoite,
  • Haun päiväys ja kellonaika,
  • Haetun tiedoston nimi ja URL,
  • Verkkosivu, jolta haku tapahtuu (Referrer-URL),
  • Käytetty selain ja tarvittaessa tietokoneesi käyttöjärjestelmä sekä Access-Providerisi nimi.

Yllä mainittuja tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Verkkosivun sujuvan yhteyden muodostuksen takaamiseksi,
  • Verkkosivumme miellyttävän käytön takaamiseksi,
  • Järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arviointiin sekä
  • muihin hallinnollisiin tarkoituksiin.

Tietojenkäsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 littera f. Oikeutettu intressimme muodostuu yllä luetelluista tietojen keräämisen tarkoituksista. Emme missään tapauksessa käytä kerättyjä tietoja päätelmien tekemiseen Sinusta.

Tämän lisäksi käytämme verkkosivuvierailun yhteydessä evästeitä ja analysointipalveluja. Löydät tästä tarkempia tietoja tämän tietosuojaselosteen kohdista 4 ja 5.

b) Uutiskirjettämme varten ilmoittautumisen yhteydessä

Sikäli kun olet yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran a mukaisesti nimenomaisesti suostunut, käytämme sähköpostiosoitettasi uutiskirjeemme Sinulle lähettämiseen säännöllisesti. Sähköpostiosoitteen antaminen on riittävää uutiskirjeen vastaanottamista varten.

Uutiskirje voidaan peruuttaa milloin tahansa, esimerkiksi jokaisen linkin lopussa olevan linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää tiedon uutiskirjeen peruuttamisesta sähköpostitse milloin tahansa osoitteeseen info@legler-online.com.

c) Yhteydenottolomakkeemme käytön yhteydessä

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ottaa meihin yhteyttä kaikissa kysymyksissä verkkosivujemme lomakkeella. Voimassaolevan sähköpostiosoitteen syöttäminen on tarpeen, jotta tiedämme, keneltä kysymys on ja jotta voimme vastata siihen. Lisätietoja voidaan antaa vapaaehtoisesti.

Yhteydenottoamme varten tapahtuva tietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran a mukaisesti vapaaehtoisesti antamasi suostumuksen perusteella.

Yhteydenottolomakkeen käyttöä varten keräämämme henkilötiedot poistetaan automaattisesti esittämäsi kysymyksen käsittelyn jälkeen.

3. Tietojen edelleen luovuttaminen

Henkilötietojasi luovutetaan edelleen kolmansille osapuolille ainoastaan seuraavassa määriteltyihin tarkoituksiin.

Luovutamme henkilötietojasi edelleen kolmansille osapuolille ainoastaan, kun:

  • olet antanut nimenomaisen suostumuksesi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran a mukaan,
  • edelleen luovuttaminen on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran f mukaan tarpeellista oikeuksien vaatimista, käyttämistä tai puolustamista varten eikä ole aihetta olettaa, että Sinulla olisi etupäässä suojattava intressi tietojesi edelleen luovuttamatta jättämiselle,
  • edelleen luovuttamiselle on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran c mukainen laillinen velvoite, sekä
  • tämä on laillisesti sallittua ja yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran b mukaisesti tarpeellista sopimusolosuhteiden täyttämiseksi.

4. Evästeet

Käytämme sivullamme evästeitä. Ne ovat pieniä tiedostoja, joita selaimesi laatii automaattisesti ja jotka tallennetaan loppulaitteellesi (kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin tms.) vieraillessasi sivuillamme. Evästeet eivät vahingoita loppulaitettasi, sisällä viruksia, troijalaisia tai muita haittaohjelmia.

Eväste sisältää tietoja, jotka syntyvät aina erityisen käytetyn loppulaitteen yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saamme tiedon henkilöllisyydestäsi.

Evästeitä käytetään tarjontamme muokkaamisessa Sinulle käyttäjäystävällisempään muotoon. Näin ollen käytämme ns. istuntoevästeitä sen tunnistamiseen, millä sivustomme yksittäisillä sivuilla olet jo vieraillut. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti sivustoltamme poistumisen jälkeen.

Tämän lisäksi käytämme käyttäjäystävällisyyden optimointiin myös tilapäisiä evästeitä, jotka tallennetaan loppulaitteellesi kiinteästi asetetun keston ajaksi. Vieraillessasi sivuillamme uudestaan tunnistetaan automaattisesti, että olet vieraillut luonamme aikaisemmin sekä mitä tietoja ja asetuksia olet antanut ja käyttänyt. Näin sinun ei tarvitse antaa näitä tietoja ja tehdä näitä asetuksia uudestaan.

Lisäksi käytämme evästeitä verkkosivujemme käytön tilastointiin ja tarjontamme optimoimiseen Sinua varten (katso kohta 5). Näiden evästeiden avulla voimme uuden vierailusi yhteydessä tunnistaa automaattisesti, että olet vieraillut luonamme aikaisemmin. Nämä evästeet poistetaan aina määritetyn ajan kuluttua.

Evästeiden avulla työstetyt tiedot ovat tarpeellisia mainittuja tarkoituksia varten meidän ja kolmansien osapuolien oikeutettujen etujemme ylläpitämiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1, sivun 1 litteran f mukaan.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin konfiguroida selaimesi siten, että evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi tai että aina ennen uuden evästeen luomista näytetään ilmoitus. Evästeiden täysin käytöstä poistaminen voi kuitenkin aiheuttaa, ettet voi käyttää verkkosivujemme kaikkia toimintoja.

5. Analysointityökalut

a) Seurantatyökalut

Seuraavassa luetellut käyttämämme seurantatoimenpiteet toteutetaan yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran f perusteella. Käytettävillä seurantatoimenpiteillä pyrimme varmistamaan verkkosivujemme asianmukaisen muotoilun ja jatkuvan optimoinnin. Lisäksi käytämme seurantatoimenpiteitä verkkosivujemme käytön tilastointiin ja tarjontamme optimoimiseen Sinua varten. Nämä intressit ovat nimetyn asetuksen tarkoittamassa mielessä oikeutettuja.

Kulloisetkin tietojen käsittelytarkoitukset ja tietoluokat on ilmoitettu vastaavissa seurantatyökaluissa.

i) Google Analytics1

Käytämme sivujemme asianmukaiseen muotoiluun ja jatkuvaan optimointiin Google Analyticsia, Google Inc:n verkkoanalysointipalvelua. (https://www.google.de/intl/de/about/) (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; jatkossa "Google"). Tässä yhteydessä luodaan pseudonymisoituja käyttöprofiileja ja käytetään evästeitä (katso kohta 4). Tämän verkkosivun käyttöäsi koskevat evästeen keräämät tiedot, kuten

  • selaintyyppi/-versio,
  • käytetty käyttöjärjestelmä,
  • referrer-URL (edellinen sivu, jolla vierailtu),
  • hakevan tietokoneen isäntänimi (IP-osoite),
  • palvelinhaun kellonaika

siirretään Googlen palvelimelle USA:han ja tallennetaan siellä. Tietoja käytetään verkkosivuston käytön analysointiin, verkkosivustoaktiviteettiraporttien laatimiseen ja muiden verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyvien palveluiden tuottamiseen markkinatutkimusta ja näiden Internet-sivujen asianmukaista muotoilua varten. Näitä tietoja siirretään tarvittaessa myös kolmansille osapuolille sikäli kun laki sitä edellyttää tai sikäli kun kolmansien osapuolien tehtävänä on niitä käsitellä. Missään tapauksessa Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin tietoihin. IP-osoitteet anonymisoidaan, siten, että niiden järjestäminen ei ole mahdollista (IP-masking).

Voit estää evästeiden asentamisen vastaavalla asetuksella selainohjelmistossa. Lisäksi huomautamme, että tässä tapauksessa et voi käyttää tämän verkkosivun kaikkia toimintoja täydellisesti .

Lisäksi voit estää evästeen Googlelle tuottaman ja verkkosivun käyttöäsi koskevan tiedon (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Selainliitännäisen sijasta, erityisesti mobiililaitteiden selaimissa, voit estä Google Analyticsin toiminnan klikkaamalla tätä linkkiä. Tällöin asetetaan Opt-out-eväste, joka estää vastaisen tietojesi keräämisen vieraillessasi tällä verkkosivustolla. Opt-out-eväste pätee ainoastaan tässä selaimessa ja vain verkkosivustollamme ja suoritetaan ainoastaan laitteellasi. Mikäli poistat tämän selaimen evästeet, on Opt-out-eväste asetettava uudelleen.

Lisätietoja Google Analytics:iin liittyvästä tietosuojasta löydät Google Analytics:n tuesta (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de).

ii) Google Adwords Conversion Tracking

Käytämme edelleen Google konversioseurantaa verkkosivustomme käytön tilastollista seurantaa ja optimoinnin arviointia varten. Google Adwords asettaa tällöin tietokoneellesi evästeen (katso kohta 4), mikäli olet tullut sivuillemme Google-ilmoituksen kautta.

Nämä evästeet eivät 30 päivän kuluttua ole enää voimassa, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Mikäli käyttäjä vierailee Adwords-asiakkaan tietyillä sivuilla ja eväste on edelleen voimassa, voivat Google ja asiakas tunnistaa, että käyttäjä on klikannut ilmoitusta ja hänet on siirretty edelleen tälle sivulle.

Jokainen Adwords-asiakas saa eri evästeen. Näin evästeitä ei voida seurata Adwords-asiakkaan verkkosivustojen läpi. Konversioevästeen avulla kerätyistä tiedoista laaditaan konversiotilastoja Adwords-asiakkaalle, joka on valinnut konversioseurannan. Adwords-asiakkaat saavat tietää niiden käyttäjien määrän, jotka ovat klikanneet ilmoitusta ja jotka on siirretty konversioseurantamerkitylle sivulle. He eivät saa kuitenkaan tietoja, joiden avulla käyttäjä voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti.

Mikäli et halua osallistua seurantamenettelyyn, voit estää sen edellyttämän evästeen asettamisen – selainasetuksella, joka yleisesti deaktivoi automaattisen evästeiden asettamisen. Voit deaktivoida konversioseurannan evästeet myös tekemällä selaimeesi asetuksen, jolla domainin "www.googleadservices.com" evästeet estetään. Löydät Googlen tietosuojaselosteen konversioseurantaa koskien täältä (https://services.google.com/sitestats/de.html).

Google Maps

Liitämme sivuillemme palveluntarjoajan Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA "Google Maps"-palvelun karttoja. Tietosuojaseloste: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-Out: https://adssettings.google.com/authenticated.

6. Sosiaalisen median liitännäiset

Käytämme verkkosivuillamme sosiaalisen median Facebook-, Twitter- ja Instagram-liitännäisiä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran f perusteella yrityksemme tunnettuuden kasvattamiseksi. Taustalla oleva kaupallinen tarkoitus on nähtävä yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisena oikeutettuna intressinä. Vastuun tietosuojan mukaisen käytön takaamisesta kantaa kukin palveluntarjoaja. Liitämme liitännäiset ns. kaksi-klikkaus-menetelmällä verkkosivustomme suojaamiseksi mahdollisimman hyvin.

 a) Facebook

Käytämme verkkosivustollamme Facebookin sosiaalisen median liitännäisiä käytön henkilökohtaisemmaksi tekemistä varten. Käytämme tätä varten "tykkää"- tai "jaa"-painiketta. Nämä ovat Facebookin tarjoamia.

Hakiessasi verkkotarjonnastamme sivun, joka sisältää tällaisen liitännäisen, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Facebook välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimellesi, joka liittää sen verkkosivustolle.

Facebook saa liitännäisen liittämisen kautta tiedon, että selaimesi on hakenut vastaavan verkkotarjontamme sivun vaikka Sinulla ei olisi Facebook-tiliä tai et juuri olisi kirjautunut Facebookiin sisään. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään selaimeltasi suoraan Facebookin palvelimelle USA:han ja tallennetaan siellä.

Mikäli olet kirjautunut Facebookiin, voi Facebook järjestää vierailun verkkosivustollamme Facebook-tiliisi. Käyttäessäsi liitännäisiä, esimerkiksi "tykkää"- tai "jaa"-painiketta, välitetään vastaava tieto suoraan Facebookin-palvelimelle ja tallennetaan siellä. Tiedot julkaistaan lisäksi Facebookissa ja näytetään Facebook-ystävillesi.

Facebook voi käyttää näitä tietoja mainonta- ja markkinointitutkimustarkoituksiin ja Facebook-sivujen tarvittavaan muokkaamiseen. Facebook luo tätä varten käyttö-, intressi- ja suhdeprofiilin esim. verkkosivumme käytön analysoimiseksi liittyen Sinulle Facebookissa näytettyihin mainoksiin, tiedottaakseen muille Facebookin käyttäjille toimistasi verkkosivustollamme ja tuottaakseen muita Facebookin käyttöön liittyviä palveluita.

Mikäli et halua, että Facebook järjestää verkkovierailullasi kerätyt tiedot Facebook-tiliisi, on sinun kirjauduttava Facebookista ulos ennen verkkosivustollamme vierailua.

Saat tietoa Facebookin tietojen keräyksen tarkoituksista ja laajuudesta sekä lisäkäsittelystä ja käytöstä sekä niitä koskevista oikeuksistasi ja asetusmahdollisuuksistasi yksityisyytesi suojaamiseksi Facebookin tietosuojaselosteesta (https://www.facebook.com/about/privacy/).

b) Twitter

Internetsivuillemme on integroitu Twitter Inc. (Twitter) -mikroblogiverkoston liitännäisiä. Tunnistat Twitter-liitännäiset (tweet-painike) Twitterin logosta sivuillamme. Löydät tweet-painikkeiden yleisnäkymän täältä (https://about.twitter.com/resources/buttons).

Hakiessasi verkkotarjonnastamme sivun, joka sisältää tällaisen liitännäisen, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Twitterin palvelimeen. Twitter saa tällä tavoin tiedon, että olet vieraillut sivuillamme IP-osoitteellasi. Klikatessasi Twitterin "tweet-painiketta" ollessasi kirjautuneena Twitter-tiliisi, voit linkittää sivujemme sisällön Twitter-profiiliisi. Näin Twitter voi yhdistää vierailun sivuillamme käyttäjätiliisi. Huomaathan, ettemme sivujen tarjoajana saa Twitteriltä tietoja välitetyistä tiedoista tai niiden käytöstä.

Mikäli et halua, että Twitter voi yhdistää vierailun sivuillamme, kirjaudu ulos Twitter-käyttäjätililtäsi.

Löydät lisätietoja Twitterin tietosuojaselosteesta ((https://twitter.com/privacy).

 c) Instagram

Verkkosivustollamme käytetään myös Instagramin ns. sosiaalisia liitännäisiä ("liitännäisiä"), joita käyttää Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA ("Instagram").

Liitännäiset on merkitty Instagram-logolla, esimerkiksi "Instagram-kameralla".

Hakiessasi verkkotarjonnastamme sivun, joka sisältää tällaisen liitännäisen, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Instagramin palvelimiin. Instagram välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimellesi, joka liittää sen sivulle. Instagram saa liittämisen kautta tiedon, että selaimesi on hakenut vastaavan verkkotarjontamme sivun vaikka Sinulla ei olisi Instagram-tiliä tai et juuri olisi kirjautunut Instagramiin sisälle.

Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään selaimeltasi suoraan Instagramin palvelimelle USA:han ja tallennetaan siellä. Mikäli olet kirjautunut Instagramiin, voi Instagram järjestää vierailun verkkosivustollamme Instagram-tiliisi. Käyttäessäsi liitännäisiä, esimerkiksi "Instagram"-painiketta, välitetään vastaava tieto suoraan Instagramin palvelimelle ja tallennetaan siellä.

Tiedot julkaistaan lisäksi Instagram-tililläsi ja näytetään siellä kaikille kontakteillesi.

Mikäli et halua, että Instagram järjestää verkkovierailullasi kerätyt tiedot välittömästi Instagram-tiliisi, on sinun kirjauduttava Instagramista ulos ennen verkkosivustollamme vierailua.

Lisätietoja tästä saat Instagramin tietosuojaselosteesta (https://help.instagram.com/155833707900388).

7. Oikeutesi

Sinulla on oikeus:

  • vaatia tietoa käsittelemistämme, Sinua koskevista henkilötiedoista yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 15 mukaisesti. Erityisesti voit vaatia tietoa käsittelytarkoituksista, henkilötietojen luokasta, vastaanottajien, joille tietosi paljastettiin tai paljastetaan luokista, suunnitellusta tallennuksen kestosta, oikaisuoikeuden olemassaolosta, poistamisesta, käsittelyn tai vastustuksen rajoituksesta, valitusoikeuden olemassaolosta, tietojesi alkuperästä, sikäli kun niitä ei ole kerätty luotamme sekä automaattisen päätöksenteon olemassaolosta, mukaan lukien profilointi ja tarvittaessa vaikuttavat tiedot niiden yksityiskohdista;
  • vaatia yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 16 mukaisesti viipymättä luoksemme tallennettujen virheellisten henkilötietojesi oikaisua tai täydentämistä;
  • vaatia yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 17 mukaisesti meille tallennettujen henkilötietojen poistamista sikäli, kun käsittely ei ole tarpeen ilmaisunvapautta ja tieto-oikeutta tai oikeudellisen velvoitteen täyttämistä varten julkisen interessin vuoksi tai oikeuden vaatimista, käyttämistä tai puolustamista varten;
  • vaatia yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 18 mukaisesti henkilötietojesei käsittelyn rajoittamista, sikäli kun kiistät tietojen oikeellisuuden, käsittely on lainvastaista, mutta hylkäät niiden hävittämisen ja kun me emme tarvitse tietoja enää, mutta tarvitset näitä kuitenkin oikeuksien vaatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen tai kun olet vastustanut käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 21 mukaisesti;
  • vastaanottaa yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 20 mukaisesti henkilötietoja, jotka olet luovuttanut meille jäsennellyssä, pätevässä ja koneluettavassa formaatissa tai vaatia välittämistä toiselle velvolliselle;
  • peruuttaa meille kerran antamasi suostumuksen milloin tahansa yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 7 kohdan 3 mukaisesti. Tämän seurauksena emme saa vastaisuudessa enää jatkaa tietojen käsittelyä, jota tämä suostumus koski.
  • valittaa valvontaviranomaiselle yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 77 mukaisesti. Yleensä voit kääntyä tätä varten asuinpaikkasi, työpaikkasi tai yrityksemme kotipaikan valvontaviranomaisen puoleen.

8. Vastustamisoikeus

Sikäli kun henkilötietojasi käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 sivun 1 litteran f mukaisesti oikeutettujen intressien perusteella, on sinulla yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 21 mukaan oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sikäli kun sille on perusteita, jotka johtuvat erityisestä tilanteestasi tai kun vastustaminen kohdistuu suoramainontaan. Jälkimmäisessä tapauksessa on Sinulla yleinen vastustamisoikeus, jota noudatamme ilman erityisen tilanteen ilmoittamistakin.

Mikäli haluat käyttää peruuttamis- tai vastustamisoikeuttasi, riittää tässä sähköposti osoitteeseen datenschutz@legler-online.com

9. Tietosuoja

Käytämme verkkosivuvierailun ajan yleistynyttä SSL-menettelyä (Secure Socket Layer) yhdessä selaimesi tukeman kulloisen korkeimman salausasteen kanssa. Yleensä kyse on 256-bittisestä salauksesta. Mikäli selaimesi ei tue 256-bittistä salausta, käytämme sen sijaan 128-bittistä v3-teknologiaa. Tunnistat, välitetäänkö Internettarjontamme yksittäinen sivu salattuna selaimesi alaosan tilapalkin avain- tai lukkosymbolista.

Muutoin suojaamme tietojasi satunnaiselta tai tahalliselta manipuloinnilta, osittaiselta tai täydelliseltä menetykseltä, tuhoamiselta tai asiattomien kolmansien osapuolien pääsyltä asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla turvallisuustoimenpiteillä. Parannamme suojatoimenpiteitä jatkuvasti vastaamaan teknologista kehitystä.

10. Tämän tietosuojaselosteen ajankohtaisuus ja muuttaminen

Tämä tietosuojaseloste on voimassa ja vastaa toukokuun 2018 tilannetta.

Error